Top 5 Beste Dakterrassen in Malaga

05 mei
2017
Geactualiseerd op: 20 januari, 2020

Ontdek het echte nachtleven van de stad dankzij de beste dakterrassen in Malaga!

Het nachtleven in Malaga is een van haar belangrijkste attracties en wil je ervaren hoe een echte Malagueño het beleefd, dan bezoek je de toppen van de meest glamoureuze hotels. Vanaf hier heb je namelijk van de beste uitzichten over de stad terwijl je ontspannen geniet van een exotische cocktail of een heerlijk diner. Een beter vakantiegevoel kun je jezelf niet geven!

Een bezoek aan de dakterrassen in Malaga kan zowel overdag als bij nacht. Je wordt er getrakteerd op heerlijke tapas, fantastische copas en dankzij de lekkere loungemuziek geniet van een eigentijdse en ontspannen ambiance.

Verspreid door de stad ontdek je verschillende dakterrassen en hieronder geven we je een inkijkje in de Top 5 Dakterrassen in Malaga.

1. AC Málaga Palacio

Dakterrass AC Málaga Palacio
Foto met dank aan AC Málaga Palacio

Dit spectaculaire hotel telt 15 verdiepingen en ligt in het centrum van de Malaga. Neem de lift omhoog naar het terras en geniet van waanzinnige uitzichten over hele de stad: van Muelle Uno tot aan het kasteel Gibralfaro en van de kathedraal tot aan de verste wijken van het historisch centrum, vanaf het dakterras van het AC Malaga Palacio zie je alles!

Je kunt hier terecht voor een drankje in een sfeervolle ambiance of een lunch of diner in het restaurant. Wees verzekert dat je altijd wordt omringd door een adembenemend panorama. Dit is een echte aanrader!!

Openingstijden van het dakterras AC Málaga Palacio:

  • Zondag t/m woensdag van 12.30 uur tot middernacht
  • Donderdag t/m zaterdag, van 12.30 uur tot 2 uur ’s nachts

2. Alcazaba Premium Hostel

Dakterrass Alcazaba Premium
Foto met dank aan Alcazaba Premium Hostel

Een ander terras dat niet mag ontbreken in de ‘Top 5 dakterrassen in Malaga’ is dat van het Alcazaba Premium Hostel.

Vanaf het dakterras van het Alcazaba Premium Hostel, gelegen in Calle Alcazabilla, heb je een indrukwekkend uitzicht op het Romeinse theater en de prachtige Alcazaba. Laat je copa vullen met een hemels bereide cocktail en geniet samen met je vrienden van een heerlijk zwoele zomeravond. Dit terras ligt zo dicht bij het beroemde fort dat haast lijkt alsof je het met je glas kunt aanraken 😉

Net als op de andere dakterrassen in Malaga kun je hier tevens terecht voor een heerlijk diner. Probeer de smakelijke en bijzondere recepten van Restaurante Batik en verwen jezelf op een heerlijke avond uit.

Openingstijden van het dakterras van Alcazaba Premium Hostel:

  • Van maandag t/m zondag: van 15.30 uur tot 2 uur ’s nachts
  • Donderdag t/m zaterdag, van 15.30 uur tot 4 uur ’s nachts
Leuk nieuwtje: eind juni opent ook het Malaga Premium Hostel haar deuren. Het wordt uitgerust met een dakterras dat uitkijkt op de Toren van San Juan en het terras heet dan ook niet geheel verrassend: Terraza de San Juan. Nog een extra reden voor een bezoek aan Malaga deze zomer 😉

3. Room Mate Larios

Dakterrass Room Mate Larios
Foto met dank aan Room Mate Larios

In Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van de stad, vind je één de beste dakterrassen in Malaga. Bovenin het Room Mate Larios ontdek je een modern design interieur, ontspannende muziek en spectaculaire uitzichten op de kathedraal, het kasteel Gibralfaro en heb je uitzicht over de daken van de stad. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan het dynamische leven en te genieten van dromerige zomeravond.

Openingstijden van het dakterras Room Mate Larios:

  • Zondag t/m donderdag (maandag gesloten): vanaf 16.00 uur tot 23.00 uur
  • Donderdag t/m zaterdag, van 15.30 uur tot 2 uur ’s nachts

 

4. Chinitas Urban Hostel

Dakterrass Chinitas Malaga
Foto met dank aan Chinitas Urban Hostel

De Pasaje Chinitas is één van de meest pittoreske straatjes van de hoofdstad van de Costa del Sol en je vindt het terug aan het einde van Calle Larios, aan de Plaza de la Constitución.

Het wordt gekenmerkt door haar mooie kleine pleintje en vlak hiervoor ontdek je het Chinitas Urban Hostel.

Dit hostel is voorzien van een schitterend dakterras en ben je in de buurt, breng er dan zeker een bezoek. Het twee verdiepingen tellende terras biedt van dichtbij uitzicht op de kathedraal en je kunt er in een heerlijk ontspannende ambiance genieten van de meest voortreffelijke copas. Ga het voor jezelf ontdekken en je wordt op slag verliefd op Malaga. (als je dat al niet was!).

5. Room Mate Valeria

Dakterrass Room Mate Valeria
Foto met dank aan Room Mate Valeria

Het Room Mate Valeria kent dezelfde eigenaar als het Room Mate Larios en hier ontdek je een van de meest spectaculaire dakterrassen in Malaga. Het ligt vlakbij Alameda Principal, de belangrijkste boulevard van de stad.

Vanaf dit dakterras heb je zowel uitzicht op het reuzenrad, de Noria Prinses, als de haven van Malaga. Het verwent haar gasten ook nog een met een zwembad, zodat je tijdens de warme zomerdagen lekker kunt gaan genieten van een verfrissende duik. Ben je voldoende afgekoeld dan beleef je in het comfortabele lounge-gedeelte een heerlijk tijd samen met je vrienden en familie.

Probeer een van de vele bijzonder cocktails in de bar en laat je betoveren door het spectaculair uitzicht op het centrum van de stad Malaga!

Openingstijden van het dakterras Room Mate Valeria:

  • Zondag t/m donderdag (maandag gesloten): vanaf 11.00 uur tot middernacht
  • Vrijdag en zaterdag: van 11.00 uur tot 2 uur ’s nachts

Vanaf 15 mei veranderen de openingstijden:

  • Zondag t/m woensdag van 16.00 uur tot middernacht
  • Donderdag t/m zaterdag, van 16.00 uur tot 2 uur ’s nachts

Accommodaties en vakantiehuizen in Malaga

Nu je weet waar je moet zijn voor een bezoek aan de beste dakterrassen in Malaga, ben je misschien ook nog op zoek naar een al even zo spectaculaire accommodatie. Bekijk hiervoor onze selectie van de beste villa‘s en vakantiehuizen in Malaga en geef jezelf de kans om optimaal te genieten van al het moois dat Malaga je te bieden heeft.

Neem snel een kijkje, ontdek je favoriet en gun jezelf een van de beste vakantiehuizen in Malaga. Hier ga je samen met je vrienden en familie genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk ook van de fabuleuze uitzichten vanaf de dakterrassen in Malaga.

Bezoek de beste dakterrassen in Malaga, ontdek de geheimen van bovenaf en geniet van de heerlijke specialiteiten en exotische cocktails.

Ben je al weleens op een van deze dakterrassen geweest? Mis je wellicht nog een ander terras dat een plekje verdient in deze top 5? Laat het ons hieronder weten en deel jouw ervaringen met je medereizigers!

Top 5 Beste Dakterrassen in Malaga is een artikel dat gaat over Activiteiten in Malaga
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (3)
Loading...
Deel
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *