Top 10 meest charmante vakantiehuizen in Cordoba

04 okt
2017
Geactualiseerd op: 14 april, 2023

Ben je op zoek bent naar een ontspannen en comfortabel vakantieverblijf waar je samen met je partner, familie of vrienden heerlijk kunt gaan genieten in een droomachtige omgeving?

In dit overzicht van de 10 meest charmante vakantiehuizen in Cordoba ontdek je vast en zeker de perfecte bestemming voor je volgende vakantie in Andalusië.

De schilderachtige provincie Cordoba telt tal van charmante accommodaties, die je terug kunt vinden op afgelegen locaties te midden van de natuur en een groene zee van olijfboomgaarden.

In dit overzicht van de meest charmante vakantiehuizen in Cordoba ontdek je de beste accommodatie in Cordoba.

1. Idyllisch vakantiehuis met prachtige uitzichten (Priego de Córdoba)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0961/

Geloof het of niet, de waterval die overloopt in het stenen privézwembad is niet eens het meest charmante trekje van deze villa. Op het romantische terras kun je heerlijk gaan zonnebaden terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte olijfboomgaarden die overlopen in plattelandsomgeving van Priego de Córdoba.

Je gaat er genieten van een lekker ontbijtje op de patio terwijl je opgaat in de rustieke omgeving of kies in de schaduw van eeuwenoude bomen voor een heerlijk ontspannen siësta.

De charme en rustieke sfeer van het buitenverblijf vind je zeker ook terug in het interieur. Dankzij de kleurrijke inrichting, de stenen accenten en houten balken voel je jezelf al snel thuis en je zult in now time merken dat je afstand hebt genomen van de drukte van het dagelijkse leven. Bekijk snel meer!

2. Kleurrijk vakantiehuis in paradijselijke omgeving (Carcabuey)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0964/

Dit paradijsje mag zeker niet ontbreken in onze top 10 meest charmante vakantiehuizen in Cordoba. Haar charme zie je terug in het prachtige en natuurrijke buitenvertrek en van binnen ontdek je stijlvolle accenten en proef je een warme en verwelkomende sfeer.

De woonkamer wordt gekenmerkt door een rustieke inrichting en de slaapvertrekken hebben ieder een eigen kleurrijke stijl. Buiten ontdek je dat dit groene paradijsje wordt omgeven door olijfboomgaarden en je gaat er genieten van een fantastisch uitzicht op de groene heuvels.

De accommodatie biedt plaats aan maximaal 8 personen zodat je samen met je familie of vrienden een fantastische ervaring kunt komen beleven. Neem nu een kijkje!

3. Karaktervolle villa met prachtig berguitzicht (Priego de Córdoba)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0954/

De nummer drie in de lijst van meest charmante vakantiehuizen in Cordoba combineert een landelijke rustieke sfeer met moderne faciliteiten. Je vindt er alles dat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf en je voelt je dan ook snel thuis in deze villa.

Vanuit je spectaculaire privézwembad geniet je een fantastisch uitzicht op het glooiende natuurlandschap, waardoor een frisse duik alleen nog maar meer bijzonder wordt. Rondom het zwembad zijn bovendien comfortabele ligbedden aanwezig zodat je heerlijk kunt gaan genieten van een fikse dosis vitamine D en bovendien heb je er na afloop de beschikking over een buitendouche. Wil je nog meer weten, kijk dan nu op onze website!

4. Betoverende villa met kunstzinnige interieur (Moriles)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR1001/

Het is niet eenvoudig om slechts één charmant aspect van deze villa uit te lichten. We zou kunnen kiezen voor de ruime patio aan de voorzijde, maar dan doen we het rustieke en comfortabele loungegedeelte op de veranda te kort.

We zouden kunnen opmerken dat het juist de authentieke Andalusische sfeer is die deze villa zo bijzonder maakt maar dan moeten er ook meteen bij vertellen dat je er kunt beschikken over alle moderne faciliteiten die thuis gewend bent.

We zijn er echter wel zeker van dat er één ding is dat niemand zal ontgaan. Hiervoor hoef je bij binnenkomst alleen maar omhoog te kijken en je verbaasd je over de ogenschijnlijke hoogte van deze villa. Dit komt door het prachtige schilderij dat het hele plafond bedekt en dat dankzij zijn perspectief en kleurpalet een fascinerende optische illusie creëert.

Wil je nog redenen ontdekken waarom deze villa is opgenomen in ons tot 10 charmante vakantiehuizen in Cordoba, klik dan snel op onderstaande knop. Hier krijg je geen spijt van!

5. Authentieke villa ideaal voor grote groepen (Carcabuey)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0705/

Plan je een reis met een groep vrienden of een grote familie, dan is dit vakantiehuis in Cordoba een uitstekende keuze. Je kunt er maar liefst met 14 personen gaan genieten van een echt Cordovaans vakantiegevoel. Dit houdt in dat je gaat verblijven op een ruime accommodatie gelegen in rustgevende landelijke omgeving met daarin vele uitgestrekte olijfboomgaarden en glooiende heuvels.

Er zijn 7 slaapkamers aanwezig, die aan ieder paar privacy verschaft en in het prachtige buitengedeelte ontdek je bovendien een privézwembad en een ruim terras met gazon en een schitterend uitzicht over de velden en de bergen. Meer weten, klik dan nu op de onderstaande knop!

6. Beeldend villa gericht op comfort (Priego de Cordoba)

https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR2225/

Gelet op de ligging, even ten zuiden van de stad Priego de Cordoba, is deze villa het ideale vertrekpunt voor een verkenning van de belangrijkste bezienswaardigheden in Andalusië.

Echter, er valt ook veel voor te zeggen om gewoon lekker op de accommodatie te blijven, aangezien je de beschikking over alle faciliteiten die je nodig hebt om voor een onbezorgde en comfortabele vakantie.

Zo heb je onder andere de beschikking over een omheind privézwembad en bovendien mogen ook je trouwe viervoeters gewoon mee op vakantie naar deze schitterende locatie.

Meer weten, klik dan snel hieronder!

7. Rustieke villa in natuurrijke omgeving Antequera (Iznajar)

charmante vakantiehuizen in Cordoba
https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0990/

Welkom in deze gezellige en rustieke villa waar je met maximaal 13 personen een heerlijke ontspannende vakantie tegemoet gaat. Je ontdekt er onder andere een ruim buitengedeelte waar je samen met je vrienden en familie kunt gaan genieten van de warme Andalusische zonnestralen.

Neem een duik in jullie eigen privézwembad en ga op in het uitzicht over de velden op de nabijgelegen bergen. Of geniet samen op een van de aanwezige terrassen van een lekker drankje of een hapje, terwijl je wordt omgeven door heerlijk geurende bloemen en levendige planten. Bovendien is ook jullie huisdier hier meer dan welkom!

8. Heerlijk Andalusisch vakantiehuis met bergzicht (Priego de Córdoba)

charmante vakantiehuizen in Cordoba
https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR0951/

Kom tot rust in deze landelijke omgeving en proef de warme sfeer van Cordoba. Kijk snel naar de foto’s van deze villa en je ontdekt onder andere een groot terras met barbecue én privézwembad.

Zie jij jezelf en je familie al genieten van een heerlijk ontbijtje in de zon, met op de achtergrond het prachtige natuurrijke uitzicht? De bergen die de accommodatie omgeven zorgen namelijk voor een spectaculair landschap waarvan je de hele vakantie door gaat genieten.

Van binnen wordt de villa gekenmerkt door een gezellig interieur, voorzien van typische Andalusische accenten, 4 slaapkamers en twee badkamer. Bovendien kun je dankzij het omheinde zwembad ook nog eens in alle privacy gaan genieten van een heerlijke verfrissende duik. Wat wil je nog meer?

9. Ruime villa met perfect onderhouden tuin (Hornachuelos)

charmante vakantiehuizen in Cordoba
https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR1000/

Het meest opvallende aan deze villa’s is ongetwijfeld de prachtige tuin die deze hele accommodatie omringd. Hij staat vol met levendige planten en prachtige bomen en onder diens lange takken ontdek je de perfecte plek voor een heerlijke Spaanse siësta (er is zelfs speciaal een hangmat voor aanwezig).

Het privézwembad wordt ongetwijfeld het vrolijke speeldomein van de kleintjes, terwijl je op de aanwezige ligstoelen heerlijk kunt gaan zonnebaden. Binnen ontdek je ruime verlichte vertrekken en je kunt er in totaal met maximaal 6 personen gaan verblijven.

Ontdek snel meer!

10. Prachtige landelijke villa (Rute)

charmante vakantiehuizen in Cordoba
https://www.ruralidays.nl/vakantiehuizen/COR1017/

Een verblijf in deze prachtige villa is alleen al de moeite waard dankzij het schitterende panoramische uitzicht dat je geniet op het ruime terras. Heb je echter nog meer nodig voordat je beslist, weet dan dat de binnenzijde wordt gekenmerkt door houten materialen en dit rustieke leidmotief zie je terug in zowel de eet- als de slaapkamers.

Aan de buitenkant is natuursteen een van de voornaamste bouwmaterialen en dit zie je onder andere terug aan de prachtige pilaren die het dak van het terras ondersteunen. Loop je vanaf hier een paar meter naar beneden dan heb je de kans om een duik te nemen in het enorme privézwembad. En dit is zeker nog niet alles, neem nu snel een kijkje!

De recensies zijn vertaald m.b.v. Google Translate

Accommodaties en vakantiehuizen in Cordoba

Wil je graag nog meer vakantiehuizen in Cordoba verkennen, check dan onze volledige selectie van vakantiehuizen in Cordoba. Ontdek de mooiste accommodaties en geniet samen met je vrienden en familie van een heerlijke groepsvakantie! Wacht niet langer en ontdek je favoriet!

Je hebt zojuist een aantal van de beste vakantiehuizen in Cordoba ontdekt! Heb je al zin gekregen om je ticket te boeken?

Wat is jouw favoriete vakantiehuis in Cordoba? Wat vind je van het idee om je volgende vakantie in Andalusië door te brengen? Laat het ons hieronder weten!

Top 10 meest charmante vakantiehuizen in Cordoba is een artikel dat gaat over Top Accommodaties in Cordoba
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (3)
Loading...
Deel
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *