Wie zijn wij

Wij zijn Ruralidays.com, een online-boekingscentrum in Malaga dat gespecialiseerd is in het verhuren van landelijke vakantiehuizen in Andalusië.

Sinds onze oprichting in 2009 bestaat ons team vandaag de dag uit 17 enthousiaste medewerkers die een gezamenlijke passie delen voor toerisme en een speciale band hebben met deze bijzondere streek in het zuiden van Spanje.

Ons team telt zeven verschillende nationaliteiten en we spreken Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. We zetten onze kennis en ervaring in binnen verschillende disciplines: boekingen, klantenservice, contractering, kwaliteit, marketing, programmering en fotografie. Samen streven we erna om u steeds weer de beste service aan te bieden.

Ruralidays Team

Wat doen we?

Wij verbinden internationale reizigers met eigenaren van vakantiehuizen in het binnenland en aan de kust van Andalusië. We streven erna om beide klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden en hiervoor zetten we in op technologie, kwaliteit en continue verbetering.

Ook leveren we graag een bijdrage aan het vergoten van de bekendheid van Andalusië. We hopen namelijk dat nog veel meer mensen kennis gaan maken met haar gevarieerde karakter dat wordt gekenmerkt door een rijke cultuur, fascinerende landschappen, een heerlijk klimaat en de vriendelijke volksaard van de Andalusiër.

Waarom u bij ons boekt?

Omdat we beseffen hoe belangrijk uw vakantie is. Ons doel is dan ook om dit ultieme moment van rust en ontspanning om te toveren tot een onvergetelijk ervaring in het zuiden van Spanje.

Om dit te bewerkstelligen selecteren we onze vakantiehuizen op basis van kwaliteit, aantrekkelijkheid en prijs. Hierdoor kunt u bij ons gaan genieten van een onbezorgde vakantie in een door ons gekend vakantiehuis. We maken namelijk altijd onze eigen foto´s omdat dit ons in staat stelt de accommodaties te bezoeken en kennis te maken met zowel de eigenaren als de omgeving van het vakantiehuis.

We zijn er trots op dat u bij ons kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van meer dan 1500 vakantiehuizen, die u kunt huren in verschillende provincies van Andalusië.

Tijdens uw online boeking maakt u bij ons bovendien steevast gebruik van veilige en vertrouwde betaalmethodes, aangepast op uw voorkeuren en op basis van geavanceerde technologie. Hierdoor bent u bij ons verzekert van een veilige en geverifieerde verbinding tijdens uw online boeking en betaling.

U kunt bij ons betalen met Credit Card (SSL, Secure Sockets Layer), Paypal, bankoverschrijving en Ideal. 

Waar is ons kantoor?

We zijn weliswaar een online-boekingscentrum maar we werken vanuit ons kantoor in het historisch centrum van de stad Malaga. 

Ons adres:

C / Molina Lario, 13, 2º A
29015, Málaga

U kunt ons tevens contacteren via een e-mail aan info@ruralidays.com of door te bellen naar +31 208 085 829.

Juridische gegevens

Ruralidays.com is een online boekingscentrum, opgericht onder Spaanse wet, geregistreerd bij het Ministerie van Toerisme, en beantwoordt aan alle juridische,  financiële en verzekeringstechnische vereisten.

Ruralidays.com is als boekingscentrum zodanig gemachtigd en beschikt over de vereiste dekkingen volgens wetgeving van de Europese Unie. Ons BTW-nummer is B93567170