Voorwaarden

Wanneer je bij ons een vakantiehuis hebt boekt dan ben je akkoord gegaan met de voorwaarden. Het is dan ook belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest voordat je de boeking definitief maakt. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Let op: het herroepingsrecht van artikel 6 in de Algemene voorwaarden Thuiswinkel is ingevolge artikel 10 lid 4 uitgesloten.

Hieronder vind je de voorwaarden die van toepassing zijn op het reserveren van een vakantiehuis via Ruralidays:

Algemene Voorwaarden Ruralidays

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

 

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

We zijn gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, een branchevereniging die verantwoordelijk is voor het toekennen van het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk dat je vast wel eens hebt gezien. Dit is een door de Consumentenbond ondersteund keurmerk voor consumenten die online / op afstand producten kopen. Om lid te mogen zijn moeten we ieder jaarlijk opnieuw aantonen dat we werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg en hiermee kun je er als klant van op aan dat we voldoen we aan Europese en Nederlandse wet- en regelgeving, aan de algemene richtlijnen en aan bindende algemene voorwaarden en oplossing van geschillen. Ons certificaat vind je op de website van Thuiswinkel.org