Ruralidays Reviews

Alles draait om jou!

We zijn pas tevreden als jij dat bent!

We bezorgen je met veel plezier een onbezorgd verblijf. De cijfers spreken voor zich!

+80.000

Tevreden gasten

+25.000

Reviews

+97%

Komt graag terug

Wat zeggen onze klanten

We leren van elke ervaring. Ontdek wat de klanten zeggen over onze service.

Wat een geweldige huizen hebben jullie te huur voor goede prijzen. What you see, is what you get. De communicatie met Ruralidays gaat erg snel en ze zijn enorm behulpzaam. Chapeau! Ingrid
Goede informatie over de verhuurder en de vakantiewoning. De boeking verliep prettig, dus voor herhaling vatbaar Emil
We hebben genoten van onze vakantie en de zorg die jullie besteden aan de klant. Zeker in het voortraject een dikke plus en goede indruk van jullie gehad Rido
Wat een top vakantie en wat een service. De medewerkers van Ruralidays waren echt aardig en deskundig. Het moeilijkste was eigenlijk nog het kiezen van een vakantiehuis, want er ze hadden er teveel :-) Carlijn
We vonden het zeer aangenaam om met jullie te boeken. Alles verliep goed. Huis en zwembad in Andalusië waren zoals te zien op de website. We zullen nog boeken Veronique
Zeker een top vakantie overgehouden aan een boeking bij Ruralidays. Zeker een aanrader, ze schieten je direct ter hulp, antwoorden zeer snel op emails, zeer klantvriendelijk en een enorme keuze uit top villas op super locaties Sayf
Door Ruralidays is alles bijzonder goed geregeld. Goede en snelle reacties op vragen, duidelijke info, enz,...helemaal prima Fer
Over Ruralidays niets meer dan lof. Alles uitstekend geregeld André
Veel keuze, goede service. Genoten van een fantastisch verblijf in la higuera Helga
Bron: Facebook en Ekomi

Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten

Vergeet de vakantiestress! Wij regelen alles, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten.

Mooi compleet huis. Grote tuin en boomgaard waar je het fruit en avocado’s gewoon mocht plukken. Totaal ingerichte keuken, wasmachine ( hier was zelfs wasmiddel voor aanwezig) Felix en Isabel zijn heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Zeker een aanrader

Vakantiehuis in Alhaurín de la Torre, Málaga16/11/2019
9 Fantastisch
Karin

Het verblijf was fantastisch en heel goed voorzien van alles wat je nodig hebt. De gastheer was vriendelijk en heel behulpzaam. Voor rust en natuur kan het niet beter. Wij hebben hier heel hard naar ons zin gehad.

Vakantiehuis in Arenas, Málaga11/11/2019
9.7 Fantastisch
Katleen

Zeer mooie locatie en een zeer mooie bungalow, prachtige inrichting ook

Vakantiehuis in Cómpeta, Málaga11/11/2019
10 Fantastisch
Henry

We hebben echt een super tijd gehad bij Juan. Het huis was voorzien van echt alles van de keuken tot de badkamer tot de tuin toe. Alleen een oven zou nog handig zijn.. Ze hebben een mooie buiten bbq. Alles was er even schoon en mooi. Je hebt er ook een goede uitvals basis om bijvoorbeeld Malaga, Sevilla en Antequerra te bezoeken. Juan en zijn vader zijn zeer gastvrije, warme en vrijgevige mensen. We checkten laat in de avond, maar Juan en zijn vader hadden al wat basis boodschappen voor ons klaar staan. Het zwembad werd vervolgens regelmatig vroeg in de ochtend schoongemaakt en Juan had nog iets lekkers bij voor de kinderen. Het was jammer dat we na een weekje weer moesten vertrekken! We gaan er zeker nog eens terug!

Vakantiehuis in Antequera - La Higuera, Málaga05/11/2019
10 Fantastisch
Achraf

Prachtig uitzicht en n heerlijke plek om buiten te leven. Mooi terras en lekker zwembadje. Huis is voor 11 personen. Qua aantal bedden klopt dat maar ik zou niet met meer dan 8 personen gaan. Het oorspronkelijke huis is voor 7 personen. De aanbouw (mooi gedaan met goed sanitair!!) zorgt dat er 11 beden zijn. Maar ruimte in en rond huis is meer geschikt voor 8 personen. Eigenaar is heel behulpzaam. Goed bereikbaar en als er iets is (wij hadden een avond geen warm water) dan komen ze dat maken. Stadje vlakbij, Cómpeta, is erg leuk. Terrasjes, mooie wandeling, prima supermarktjes. Wil je een grotere supermarkt of richting strand dan rijd je een half uur door de bergen. Maar dat is geen straf in deze mooie omgeving.

Vakantiehuis in Cómpeta, Málaga05/11/2019
9 Fantastisch
Judy

Mooi huis, goed ingericht, fijn zwembad

Vakantiehuis in Arenas, Málaga05/11/2019
9.3 Fantastisch
E.

Na een tip van vrienden kwamen wij terecht bij Ruralidays. Wat een keus aan huizen. Ons oog viel al snel op dit huis. Met totaal 8 personen een weekje hier verbleven. Het contact met Ruralidays is super. Alle vragen die we hadden werden binnen een dag beantwoord en ook de beheerder Rafaël reageerde na het boeken altijd vlot via what's app. Het huis en het uitzicht zijn fantastisch. Van het uitzicht en de zonsondergang 's avonds krijg je geen genoeg. Ruimte genoeg met 8 personen. De keuken is goed uitgerust. Je komt hier niks tekort. Waren hier half oktober in de herfstvakantie. De tuin is fantastisch. Veel verschillende plaatsen om te zitten. Fijn ook dat er een bbq aanwezig is. Hebben we veel gebruik van gemaakt. Ondanks het koude zwembad water toch nog een paar x een duik genomen. 4 ruime 2 persoons slaapkamers waarvan 2 aan elkaar verbonden zijn. Je komt in de 4e kamer via de 3e slaapkamer. Deze heeft geen eigen ingang. Het huis is via een trap te bereiken maar als je eenmaal binnen bent is alles gelijkvloers. Voor vragen konden we via what's app bij Rafaël terecht en als er iets was kwam hij langs om het op te lossen. Het contact was vanaf dag 1 zeer goed. Hij spreekt goed Engels ook dus dat is fijn communiceren. Ook voor tips in de omgeving kun je bij hem terecht. Zelf heeft hij een restaurantje in het centrum van competa waar je ook heerlijke gerechten af kunt halen. Supermarkt is echt nog geen 10 minuten lopen. Wel weer berg op terug, das een flinke klim ;). Als je naar plaatsjes aan de kust wil is het nog wel een stukje rijden maar het uitzicht de berg af is de moeite waard. Al met al een heerlijke week gehad.

Vakantiehuis in Cómpeta, Málaga04/11/2019
9.7 Fantastisch
Chantal

Dit is niet zomaar een vakantiehuis, dit is een Arabisch paleisje. In elke kamer en overal in de ruime tuin (met prima zwembad) komt het Arabische thema op een smaakvolle manier terug. Ook op een (zeldzame) regenachtige dag was het daarom fijn om in het huis te zijn. De ligging is prima: strand, dorp en supermarkten op 5 minuten rijden, minder dan een uur van het vliegveld, genoeg uitjes in de omgeving. Verder is de eigenaar buitengewoon vriendelijk en vonden de kinderen het een belevenis om hier te zijn. Niets dan lof.

Vakantiehuis in Vera, Almería02/11/2019
9.7 Fantastisch
Frank

Erg mooi huis op een schitterende locatie . Jammer dat de ligbedden en de parasols bij het zwembad niet aanwezig waren. Verder ideaal voor kinderen. Lekker veel ruimte, leuke barbecuehoek, bluetooth installatie buiten, extra koeling buiten voor drankjes en water. Wat wij misten in de keuken was een waterkoker of - ketel . Heerlijke week gehad met kinderen en kleinkinderen(13 personen)

Vakantiehuis in Álora, Málaga01/11/2019
9 Fantastisch
Jan

Dit was een vakantie uit duizenden, fantastische 12 dagen gehad, het huis lag in prachtige omgeving, het was er rustig mooi en super gezellig. De eigenaar is een heel vriendelijke man en we werden met open armen ontvangen, niks was teveel, goed contact met Carlos tijdens onze vakantie, als er iets was konden we bellen en hij kwam gelijk. Het huis lag prachtig gesitueerd in de bergen met een prachtig uitzicht. We komen hier zeker terug.

Vakantiehuis in Arenas, Málaga31/10/2019
10 Fantastisch
Eric

Jouw mening telt!

Jouw mening is belangrijk voor ons, zodat we onze service kunnen verbeteren. We zijn je dankbaar voor je eerlijkheid.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent
Over ons

Wil je meer weten?

Maak kennis met ons
Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Contact opnemen