Ruralidays Reviews

Alles draait om jou!

We zijn pas tevreden als jij dat bent!

We bezorgen je met veel plezier een onbezorgd verblijf. De cijfers spreken voor zich!

+80.000

Tevreden gasten

+25.000

Reviews

+97%

Komt graag terug

Wat zeggen onze klanten

We leren van elke ervaring. Ontdek wat de klanten zeggen over onze service.

Wat een geweldige huizen hebben jullie te huur voor goede prijzen. What you see, is what you get. De communicatie met Ruralidays gaat erg snel en ze zijn enorm behulpzaam. Chapeau! Ingrid
Goede informatie over de verhuurder en de vakantiewoning. De boeking verliep prettig, dus voor herhaling vatbaar Emil
We hebben genoten van onze vakantie en de zorg die jullie besteden aan de klant. Zeker in het voortraject een dikke plus en goede indruk van jullie gehad Rido
Wat een top vakantie en wat een service. De medewerkers van Ruralidays waren echt aardig en deskundig. Het moeilijkste was eigenlijk nog het kiezen van een vakantiehuis, want er ze hadden er teveel :-) Carlijn
We vonden het zeer aangenaam om met jullie te boeken. Alles verliep goed. Huis en zwembad in Andalusië waren zoals te zien op de website. We zullen nog boeken Veronique
Zeker een top vakantie overgehouden aan een boeking bij Ruralidays. Zeker een aanrader, ze schieten je direct ter hulp, antwoorden zeer snel op emails, zeer klantvriendelijk en een enorme keuze uit top villas op super locaties Sayf
Door Ruralidays is alles bijzonder goed geregeld. Goede en snelle reacties op vragen, duidelijke info, enz,...helemaal prima Fer
Over Ruralidays niets meer dan lof. Alles uitstekend geregeld André
Veel keuze, goede service. Genoten van een fantastisch verblijf in la higuera Helga
Bron: Facebook en Ekomi

Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten

Vergeet de vakantiestress! Wij regelen alles, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten.

Veel ruimte, grote keuken en heel groot terras. Prachtig uitzicht op het Vinuela meer. Goede lokatie!

Vakantiehuis in Periana, Málaga26/07/2021
8.7 Zeer goed
Guido

Het zwembad.

Vakantiehuis in Órgiva, Granada26/07/2021
8.2 Zeer goed
Chris

Zeer mooie en rustgevende locatie. Leuke attentie bij aankomst en in het midden van ons verblijf. De woning is perfect uitgerust, sommige dingen zijn al wat verouderd , maar dit weegt niet op tegen de fantastische, behulpzame en vriendelijke gastheer. Je kon steeds bij hem terecht en hij gaf verschillende tips ( bezienswaardigheden, restaurant, slager,.. )Toen José bij onze aankomst zag dat er een lek was aan het wasmachine heeft hij nog dezelfde dag gezorgd voor een vervangtoestel. Wij hebben er alvast van genoten en raden het ten zeerste aan !! Muchos gracias José !!!

Vakantiehuis in Torrox, Málaga26/07/2021
9 Fantastisch
Marc

Niks op aan te merken vriendelijke mens hulpzaam heel verzorgde woning

Vakantiehuis in Torrox, Málaga26/07/2021
9.3 Fantastisch
El Azzouzi

Een week genoten van een fantastisch huis op een rustige plek met uniek uitzicht op zee. Wij waren met een gezin met oudere kinderen. Iedereen had voldoende privacy. De bbq plek was in de avond een fijne plek om samen te eten en te borrelen. Kortom: fijne plek!!

Vakantiehuis in Sayalonga, Málaga26/07/2021
10 Fantastisch
Annemarie

Mooi en proper huis met prachtig uitzicht over Guaro. Eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Master bedroom had een goede matras en airco. De 2 andere kamers hebben geen airco. Aangezien wij hele hoge temperaturen hadden (42 graden) was het daar wel lastig slapen. Keukenuitrusting is redelijk beperkt: weinig glazen, keuken accessoires zoals rasp, klopper, extra plank, overschotel ontbreken wel. Ook misten we op het mooie domein een lounge waar je eens een apero’tje kan drinken in de schaduw. Nu moet je telkens aan een tafel zitten. Goed werkende bbq. Tip: vergeet zelf geen strandlakens mee te nemen. En tot slot, het grootste minpunt was wel de blaffende honden ‘s nachts heel dicht bij het huis. Er zitten er zeker 15 op 1 locatie (soort kennel). Helaas vindt de eigenaar geen gehoor bij de buren, zodat hij verder actie zal ondernemen via de politie. Overdag is er geen probleem maar je nachtrust daarentegen wordt wel serieus verstoord hierdoor.

Vakantiehuis in Guaro, Málaga24/07/2021
8.2 Zeer goed
Filip

Wij kwamen aan en alles verliep heel snel, ze waren heel vriendlijk en hielpen ons goed. De omgeving en locatie is ook heel mooi met uitzicht op de bergen. Een groot huis met een grote tuin waar de kinderen van kunnen genieten. Zeker een aanrader.

Vakantiehuis in Mijas, Málaga24/07/2021
9.3 Fantastisch
Abdelilah

Alles naar wens.

Vakantiehuis in Antequera - La Higuera, Málaga24/07/2021
9.7 Fantastisch
Stephanie

Wij hebben hier een super fijn verblijf gehad! Hele gastvrije, flexibele en vriendelijke eigenaren. Het huis voorziet in alle wensen en alles is in het huis aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vakantiehuis in Antequera, Málaga19/07/2021
10 Fantastisch
WIlhelmina Johanna

Zeer mooie accommodatie met prachtig uitzicht. Zeer rustig gelegen, dus meer dan voldoende privacy. Je hebt wel een wagen nodig! Zeer vriendelijke eigenaars! Ze stralen ook vertrouwen uit en verdienen dat ook!

Vakantiehuis in Coín, Málaga19/07/2021
8.2 Zeer goed
Leslie

Jouw mening telt!

Jouw mening is belangrijk voor ons, zodat we onze service kunnen verbeteren. We zijn je dankbaar voor je eerlijkheid.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent
Over ons

Wil je meer over ons weten?

Kennismaken
Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Contact opnemen