Ruralidays Reviews

Alles draait om jou!

We zijn pas tevreden als jij dat bent!

We bezorgen je met veel plezier een onbezorgd verblijf. De cijfers spreken voor zich!

+80.000

Tevreden gasten

+25.000

Reviews

+97%

Komt graag terug

Wat zeggen onze klanten

We leren van elke ervaring. Ontdek wat de klanten zeggen over onze service.

Wat een geweldige huizen hebben jullie te huur voor goede prijzen. What you see, is what you get. De communicatie met Ruralidays gaat erg snel en ze zijn enorm behulpzaam. Chapeau! Ingrid
Goede informatie over de verhuurder en de vakantiewoning. De boeking verliep prettig, dus voor herhaling vatbaar Emil
We hebben genoten van onze vakantie en de zorg die jullie besteden aan de klant. Zeker in het voortraject een dikke plus en goede indruk van jullie gehad Rido
Wat een top vakantie en wat een service. De medewerkers van Ruralidays waren echt aardig en deskundig. Het moeilijkste was eigenlijk nog het kiezen van een vakantiehuis, want er ze hadden er teveel :-) Carlijn
We vonden het zeer aangenaam om met jullie te boeken. Alles verliep goed. Huis en zwembad in Andalusië waren zoals te zien op de website. We zullen nog boeken Veronique
Zeker een top vakantie overgehouden aan een boeking bij Ruralidays. Zeker een aanrader, ze schieten je direct ter hulp, antwoorden zeer snel op emails, zeer klantvriendelijk en een enorme keuze uit top villas op super locaties Sayf
Door Ruralidays is alles bijzonder goed geregeld. Goede en snelle reacties op vragen, duidelijke info, enz,...helemaal prima Fer
Over Ruralidays niets meer dan lof. Alles uitstekend geregeld André
Veel keuze, goede service. Genoten van een fantastisch verblijf in la higuera Helga
Bron: Facebook en Ekomi

Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten

Vergeet de vakantiestress! Wij regelen alles, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten.

Prachtige plek. Fantastisch uitzicht en heerlijke tuin met zwembad. Perfect om tot rust te komen. Ruim huis maar het bankstel is voor 6 personen wel wat krap, geschikt voor 4. Nadeel is de vooral ‘s nachts blaffende honden van een buurman waardoor slapen met open ramen niet kan.

Vakantiehuis in Guaro, Málaga12/05/2021
8.8 Zeer goed
Ellen

Na aankomst in Torrox werden wij zeer hartelijk welkom geheten door de eigenaar. De villa is in een woord prachtig! Plek en de omgeving was zo rustgevend! Perfecte plaats om je vakantie te vieren.

Vakantiehuis in Torrox, Málaga11/05/2021
10 Fantastisch
Hosnia

Leuke ontvangst, prima huis en heerlijke omgeving. De directe omgeving van het huis is niet heel boeiend maar een stukje lopen en je bent op het strand! En een paar minuten rijden en je zit in Nerja.

Vakantiehuis in Torrox, Málaga08/05/2021
9.7 Fantastisch
Derek

De gastvrijheid van de eigenaren was geweldig. We kregen vers fruit van de boomgaard, en groenten. Tijdens ons verblijf werd de kleine tafeltennistafel ingewisseld voor een grotere omdat we dat zo leuk vonden om te doen.

Vakantiehuis in Órgiva, Granada06/05/2021
10 Fantastisch
Ivon

Alles was prima in orde

Vakantiehuis in Torrox, Málaga30/04/2021
9.3 Fantastisch
Astrid

Great location and beautiful view. Well maintained garden and pool. We enjoyed every moment of our stay

Vakantiehuis in Frigiliana, Málaga03/04/2021
10 Fantastisch
Ron

Fantische zichten op berg en zee vanuit een met houtvuur verwarmde veranda. Sinaasappels en avocado's te plukken in de tuin. Goede parking voor de wagen. We hadden een goed contact met de eigenaar.

Vakantiehuis in Torrox, Málaga01/02/2021
9.7 Fantastisch
Christian

Het was top

Vakantiehuis in Sayalonga, Málaga11/11/2020
10 Fantastisch
Fadil

Heerlijk huis, prachtig gelegen met een mooie tuin. Fijn verwarmd zwembad en een hele vriendelijke, behulpzame eigenaar. Huisje ligt wel afgelegen. Mooi uitzicht.

Vakantiehuis in Mijas, Málaga25/10/2020
10 Fantastisch
Johanna

Wij hebben aan de hand van de reviews op ruralidays deze villa geboekt. Het was een onvergetelijke ervaring, zeker in deze tijd! Wij waren toe aan een ontspannen vakantie met luxe, rust en natuur. Het viel ons op dat de hygiëne voor de eigenaar heel belangrijk is. Het was super schoon en alles blinkte. Juanjo is de eigenaar, hij stuurde mij een berichtje in de ochtend dat hij zag dat wij kinderen hadden en dat er extra schoonmaaksters zijn ingezet, zodat wij de woning eerder mochten betreden. Hier waren wij zeer dankbaar voor. We krijgen bij aankomst een uitgebreide rondleiding en veel tips en een welkomstcadeau met alle basis benodigdheden. Hij had ook rekening gehouden met de kleintjes wat super lief was. Een extra nieuw babybedje wat mooi aangekleed was. Het uitzicht was adembenemend! We hebben genoten in de grote jaccuzi en grote zwembad. De kamers en de woning zijn modern ingericht en hebben alles wat je nodig hebt. Er is gek genoeg met alles rekening gehouden. Juanjo woont op 10 min afstand en was 24 uur bereikbaar wat zeer prettig was. Ik kon hem zelfs een app sturen om tips te vragen over bezienswaardigheden en restaurants. Je ziet dat Juanjo geniet wanneer gasten het naar hun zin hebben en dat het voor hem eerder een hobby dan een baan is. Wij waren zeer tevreden en hebben al een terugkomst gepland! Dit wordt onze vaste vakantievilla in Spanje!

Vakantiehuis in Villanueva de la Concepción, Málaga14/10/2020
10 Fantastisch
Safae

Jouw mening telt!

Jouw mening is belangrijk voor ons, zodat we onze service kunnen verbeteren. We zijn je dankbaar voor je eerlijkheid.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent
Over ons

Wil je meer over ons weten?

Kennismaken
Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Contact opnemen