Ruralidays Reviews

Alles draait om jou!

We zijn pas tevreden als jij dat bent!

We bezorgen je met veel plezier een onbezorgd verblijf. De cijfers spreken voor zich!

+80.000

Tevreden gasten

+25.000

Reviews

+97%

Komt graag terug

Wat zeggen onze klanten

We leren van elke ervaring. Ontdek wat de klanten zeggen over onze service.

Wat een geweldige huizen hebben jullie te huur voor goede prijzen. What you see, is what you get. De communicatie met Ruralidays gaat erg snel en ze zijn enorm behulpzaam. Chapeau! Ingrid
Goede informatie over de verhuurder en de vakantiewoning. De boeking verliep prettig, dus voor herhaling vatbaar Emil
We hebben genoten van onze vakantie en de zorg die jullie besteden aan de klant. Zeker in het voortraject een dikke plus en goede indruk van jullie gehad Rido
Wat een top vakantie en wat een service. De medewerkers van Ruralidays waren echt aardig en deskundig. Het moeilijkste was eigenlijk nog het kiezen van een vakantiehuis, want er ze hadden er teveel :-) Carlijn
We vonden het zeer aangenaam om met jullie te boeken. Alles verliep goed. Huis en zwembad in Andalusië waren zoals te zien op de website. We zullen nog boeken Veronique
Zeker een top vakantie overgehouden aan een boeking bij Ruralidays. Zeker een aanrader, ze schieten je direct ter hulp, antwoorden zeer snel op emails, zeer klantvriendelijk en een enorme keuze uit top villas op super locaties Sayf
Door Ruralidays is alles bijzonder goed geregeld. Goede en snelle reacties op vragen, duidelijke info, enz,...helemaal prima Fer
Over Ruralidays niets meer dan lof. Alles uitstekend geregeld André
Veel keuze, goede service. Genoten van een fantastisch verblijf in la higuera Helga
Bron: Facebook en Ekomi

Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten

Vergeet de vakantiestress! Wij regelen alles, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten.

Geweldig huis en prachtige locatie. Een plek om echt even helemaal tot rust te komen. Zeer vriendelijke eigenaren. Je voelt je hier direct thuis. Een aanrader!

Vakantiehuis in Torrox, Málaga21/09/2020
9.3 Fantastisch
Marijke

Wij hebben een supervakantie gehad. Onze dochter van 1.5jaar heeft enorm genoten. De omgeving was veilig en kindvriendelijk, waardoor ze haar eigen gang kon gaan. De villa was schoon en de eigenaar is zeer aardig. Ze staan altijd open voor vragen en geven graag wat info mee over de omgeving. Kortom een vakantie om niet te vergeten.

Vakantiehuis in Órgiva, Granada21/09/2020
10 Fantastisch
Sara

Schitterend huis , vrij gelegen met mooi uitzicht! Het huis was erg schoon en zeer compleet. Fantastisch groot terras met kunstgras zodat je de hele dag op blote voeten kunt lopen . Door de vrije ligging konden we prima onze muziek aanzetten. Vriendelijke eigenaren ! Nog bedankt voor de lekkere mango,s .

Vakantiehuis in Torrox, Málaga17/09/2020
10 Fantastisch
Peter

We hebben enorm genoten van onze vakantie met ons gezinnetje (baby). De boeking is gemakkelijk verlopen via de website en de eigenaar gaf ons alle nodige informatie per e-mail. De eigenaar is zeer vriendelijk en goed bereikbaar. De omgeving is prachtig en men kan tot volledige rust komen. Het zwembad was fantastisch en het huisje had alles wat men nodig heeft. Alles was proper en alles werd ook klaargelegd (babybedje, kinderstoel). TOP TOP TOP!

Vakantiehuis in Torrox, Málaga15/09/2020
8.8 Zeer goed
Leila

Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. We kwamen na midden nacht pas aan en dit was geen probleem voor de eigenaar. We hebben er met 5 personen verbleven. Geweldige huis,voorzien van alle gemak. Eigenaar is zeer behulpzaam en altijd bereikbaar.Geweldige vakantie gehad. We zullen zeker weer terug komen!

Vakantiehuis in Villanueva de la Concepción, Málaga14/09/2020
10 Fantastisch
Riaz

Heerlijk huis met een fantastisch groot zwembad en geweldig uitzicht. Super vriendelijke en behulpzame eigenaar. De weg ernaar toe is de eerste keer een beetje uitdagend maar dit went snel en is meer dan de moeite waard!

Vakantiehuis in Nerja, Málaga12/09/2020
9.7 Fantastisch
Ceriel

We zijn super vriendelijk ontvangen door de eigenaar. De villa was perfect in orde en van alle comfort voorzien. Een geweldige uitzicht met 360graden view, een super toffe huiseigenaar, een sauna, jacuzzi, vaatwasser alles alles was gewoonweg perfect! Beste vakantiehuis tot nu toe, wij komen zeker terug! Bedankt om ons zo goed te verzorgen met alles, door u was ons huwelijksreis perfect!

Vakantiehuis in Villanueva de la Concepción, Málaga07/09/2020
10 Fantastisch
Mariam

Ons verblijf in dit vakantiehuis was een topper. Niets ontbrak. Heel fijn zwembad. De bereikbaarheid van pueblo Mijas geweldig. De wandeling van zo'n 35 minuten, zowel heen als terug, was steeds weer de moeite waard. Diverse uitstapjes naar b.v. Antequera, een aanrader. Malaga, Fuengirola, Marbella etc. aanraders. En "last but nog least" het prettige contact en de ontvangst van de eigenaar maakten het verblijf geweldig. Ook hier nog onze dank aan José.

Vakantiehuis in Mijas, Málaga07/09/2020
10 Fantastisch
T.J.

Een prachtig huis op een prachtige plek. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Rustig, heerlijk ruim en schoon!

Vakantiehuis in Almáchar, Málaga05/09/2020
9.3 Fantastisch
Esther

We waren zeer gastvrij ontvangen en het zwembad was erg mooi en goed onderhouden. Goede inventaris en goede wifi. Het enige nadeel is dat het vrij afgelegen ligt aan een onverharde weg. (10 min onverhard)

Vakantiehuis in Coín, Málaga03/09/2020
8.5 Zeer goed
Jolanda

Jouw mening telt!

Jouw mening is belangrijk voor ons, zodat we onze service kunnen verbeteren. We zijn je dankbaar voor je eerlijkheid.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent
Over ons

Wil je meer over ons weten?

Kennismaken
Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Contact opnemen