Ruralidays Reviews

Alles draait om jou!

We zijn pas tevreden als jij dat bent!

We bezorgen je met veel plezier een onbezorgd verblijf. De cijfers spreken voor zich!

+80.000

Tevreden gasten

+25.000

Reviews

+97%

Komt graag terug

Wat zeggen onze klanten

Na afloop van een reservering verzenden we een uitnodiging om de reserveringservaring te beoordelen op de externe review site Ekomi. Daarnaast ontvang je na je verblijf een uitnodiging om je verblijfservaring te beoordelen.

Wat een geweldige huizen hebben jullie te huur voor goede prijzen. What you see, is what you get. De communicatie met Ruralidays gaat erg snel en ze zijn enorm behulpzaam. Chapeau! Ingrid
Goede informatie over de verhuurder en de vakantiewoning. De boeking verliep prettig, dus voor herhaling vatbaar Emil
We hebben genoten van onze vakantie en de zorg die jullie besteden aan de klant. Zeker in het voortraject een dikke plus en goede indruk van jullie gehad Rido
Wat een top vakantie en wat een service. De medewerkers van Ruralidays waren echt aardig en deskundig. Het moeilijkste was eigenlijk nog het kiezen van een vakantiehuis, want er ze hadden er teveel :-) Carlijn
We vonden het zeer aangenaam om met jullie te boeken. Alles verliep goed. Huis en zwembad in Andalusië waren zoals te zien op de website. We zullen nog boeken Veronique
Zeker een top vakantie overgehouden aan een boeking bij Ruralidays. Zeker een aanrader, ze schieten je direct ter hulp, antwoorden zeer snel op emails, zeer klantvriendelijk en een enorme keuze uit top villas op super locaties Sayf
Door Ruralidays is alles bijzonder goed geregeld. Goede en snelle reacties op vragen, duidelijke info, enz,...helemaal prima Fer
Over Ruralidays niets meer dan lof. Alles uitstekend geregeld André
Veel keuze, goede service. Genoten van een fantastisch verblijf in la higuera Helga
Bron: Facebook en Ekomi

Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten

Vergeet de vakantiestress! Wij regelen alles, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk de laatste ervaringen van onze gasten.

Mooie rustige omgeving!

Vakantiehuis in Cómpeta, Málaga27/09/2022
9.3 Fantastisch
Fatima

Wat een mooie omgeving en wat een heerlijk huis! Best ever!

Vakantiehuis in Torrox, Málaga27/09/2022
10 Fantastisch
Judy

,-

Vakantiehuis in Grazalema, Cádiz26/09/2022
10 Fantastisch
Eddy

Reeds voor het afgesproken tijdstip door Martina via whatsapp benaderd dat de accommodatie gereed was en wij er naartoe konden. Martina bracht ons naar de plaats van bestemming en als je nooit op zulke wegen gereden hebt dan is het een uitdaging. De weg is inmiddels wel verhard en als je een paar keer op en neer naar Cómpeta bent gereden stelt het verder niet veel voor. In het donker is het een ander verhaal want er is geen straatverlichting, geen vangrail en het is er aardedonker. Het huis ligt op een prachtige plek met aan de ene kant een fantastisch uitzicht op de bergen en aan de andere kant zie je de middellandse zee. Verder is het huis van alle gemakken voorzien, een heerlijk zwembad om af te koelen, goede ligbedden aan het zwembad, parasol, alles wat je nodig hebt. Mooie grote slaapkamers, 3 toiletten, 3 douches, alle ramen voorzien van horren en gebruik je elk slot van het huis dan zit je opgesloten als in een kluis. Je hoeft nergens bang voor te zijn, er kan je hier niks overkomen. Het hele huis is voorzien van airconditioning die wij, zeker de eerste week met temperaturen ver boven 30°C, regelmatig gebruikt hebben. Het zwembad wordt door Antonio een keer per week gereinigd en gecontroleerd en hij was elke keer al vroeg in de ochtend aanwezig. Wij hebben 3 weken genoten en kunnen deze accommodatie zeer zeker aanbevelen. Vergeet niet als je in Cómpeta bent om de Gelateria te bezoeken. Heerlijk ambachtelijk ijs met een steeds wisselend assortiment en véél waar voor je geld. Je hoort ‘s nachts wel eens (zwerf)honden blaffen wat in de bergen iets langer doorklinkt. Je kunt dit als storend ervaren, maar maak je het raam dicht en zet je de airco aan dan hoor je van buiten niks meer. Verder is het een en al rust en de enige auto’s die al eens voorbijkomen zijn de vakantiegangers van de huisjes die verder naar beneden in de berg liggen. Wij vonden het fantastisch.

Vakantiehuis in Cómpeta, Málaga26/09/2022
9.3 Fantastisch
Herman

Het vakantiehuis heeft een fantastische ligging aan het meer van Viñuela. Het uitzicht vanuit de tuin is prachtig. Het huis is ruim, en met de grote tuin en het zwembad van alle gemakken voorzien. Het is zeker een aanrader voor mensen die een rustige locatie zoeken waar je heerlijk met elkaar kunt vertoeven. Absoluut een aanrader!!

Vakantiehuis in Viñuela, Málaga25/09/2022
10 Fantastisch
Alexandra

Leuk huisje. Mooie omgeving. Prachtig uitzicht. Ideale plek om tot rust te komen.

Vakantiehuis in Gaucín, Málaga24/09/2022
8.7 Zeer goed
Saadia

It was our fifth villa in 3 years time, it was the best villa. The road to the house is not so difficult, the view is fantastic, the house is very clean. The pool is warm and nice. The jacuzzi is great. The owner is very helpful and friendly. The fridge is big, there is also a fridge at the terrace. The BBQ is easy to use. We played the air hockey. You can bring your Chromecast for casting. There is an Amazon Firestick and satellite TV. The WIFI is good enough, but in the bedroom below the signal was weak so I used my mobile MIFI router with a Spanish data simcard. There is a Dolce Gusto coffee maker. So everything is great in the villa, nice furniture. We would love to return.

Vakantiehuis in Torrox, Málaga24/09/2022
9.7 Fantastisch
Zier

Huis is heel gemakkelijk bereikbaar. Top inrichting, alle benodigdheden zijn meer dan voldoende aanwezig. Enig minpuntje is het uitzicht van op het terras, het wijdse uitzicht wordt belemmerd door de beplanting rondom het zwembad. Ook de bereikbaarheid en klantenservice van Ruralidays scoort voor ons heel erg goed - dank jullie voor een mooie vakantie! Johan & Nicky (België)

Vakantiehuis in Casabermeja, Málaga23/09/2022
9.3 Fantastisch
Johan

Na een avontuurlijke trip , komen we aan op een rustige locatie met een fantastisch uitzicht over Torrox Costa en de zee. Het huisje is zeer proper, leuk ingericht, kleine details die je ontdekt die het plots gezellig maken (dit ga ik niet verklappen, aan wie gaat mag het zelf ontdekken

Vakantiehuis in Torrox, Málaga22/09/2022
10 Fantastisch
Anja

Een huisje met een prachtig uitzicht op de bergen en het plaatsje Frigilana

Vakantiehuis in Frigiliana, Málaga22/09/2022
8.7 Zeer goed
Peter

Jouw mening telt!

Jouw mening is belangrijk voor ons, zodat we onze service kunnen verbeteren. We zijn je dankbaar voor je eerlijkheid.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent
Over ons

Wil je meer over ons weten?

Kennismaken
Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Contact opnemen