Hammam Al-Andalus Malaga: nu met speciale promo code

29 nov
2016
Geactualiseerd op: 20 januari, 2020

De Hammam Al-Andalus Malaga is een ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Malaga!

De Hammam Al-Andalus Malaga vind je terug in een oud monumentaal gebouw dat is omgetoverd tot één van de meest aantrekkelijke Arabische Baden van Andalusië. Het is een van de nieuwste baden van de Al-Andalus keten in Spanje en werd geopend in mei 2013. Samen met de Arabische baden in Cordoba, Granada en Madrid ontving deze Hammam de Premio Andalucía del Turismo 2014, een speciale prijs voor het beste toeristische aanbod in Andalusië.

De traditie van de Arabische Baden in Andalusië komt voort uit haar Moorse verleden waarin men voor rust en ontspanning een bezoek bracht aan de verschillende baden.

Het Hammam Al-Andalusus Malaga prikkelt al je zintuigen. De 15 meter hoge koepel van de prachtige Nazari architectuur verlicht de ruimte op een zachte natuurlijke wijze waardoor je ogen heerlijk tot rust zullen komen tijdens je bezoek. Laat je onderdompelen in de Andalusí cultuur dankzij de rustgevende achtergrondmuziek, de heerlijke geur van Jasmijn, de traditionele bloem van Malaga en proef de smaak van de traditionele Andalusí thee.

Mensen in de Hammam Al-Andalus Malaga

Het interieur van de Arabische Baden in Malaga is ontworpen volgens speciale geometrische principes, gericht op het creëren van energie. Aangezien het de eerste keer was dat deze principes werden toegepast in een particulier Spaans gebouw werd voor de realisatie de hulp ingeroepen van Finse technici. Een andere bijzonderheid aan het Hammam Al-Andalus Malaga is dat het water dat wordt opgewekt vanaf een diepte van zo‘n 135 meter volledig wordt opgestuwd door 100% schone energie. Hierdoor bereikt de Hammam haar ideale temperaturen zonder negatieve gevolgen voor het milieu.

In de Hammam zul je worden behandeld als een koning. Je hebt er de mogelijkheid om te genieten van een 90 minuten durende route langs 5 verschillende baden, stoomkamers en rust en massage ruimtes.

Beleef het zelf en geniet van een onvergetelijke ontspannende ervaring.

Koepel van de Hammam

Hammam Al-Andalus Malaga: adres

De Hammam Al-Andalus is gelegen in het historische centrum van Malaga, het gebied dat ligt tussen het Alcazaba, Teatro Cervantes en Tribuna de los Pobres.

Adres: Plaza de los Mártires 5

Hammam Al-Andalus: openingstijden

De Hammam is elke dag van de week geopend vanaf 10 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds. Om de twee uur start een nieuwe ronde.

Een speciale korting alleen voor jou!

Wil je ook genieten van een bezoek aan de Hammam Al-Andalus Malaga dan hebben we nu een mooi cadeautje voor je!

Boek je reservering via [email protected] of bel:

 • +34 952 215 018
 • +34 902 333 334

Vermeld hierbij de promo code RURALMALAGA en ontvang een korting van 10% op de volgende arrangementen:

 • Emerge: geniet van de hete, warme en koude baden van de Hammam Al-Andalus Malaga en kom tot rust in de stilteruimte van het Hammam Al-Ándalus Malaga.
 • Mimma 15: ontvang een massage met etherische oliën en ontspan als tevoren.
 • Mimma 30: een extra 15-minuten voor iedereen die dubbel wilt genieten.
 • Midra 30: een scrub op een stenen tafel die je spieren volledig laat ontspannen.
 • Midra 45: een Kessa bad en een ontspanningsmassage met etherische olie.
Frigidarium van Hammam Malaga

Accommodaties en Vakantiehuizen in Andalusië

Verwen jezelf met nog meer ontspanning en comfort! Kies voor een vakantiehuis in de omgeving van Malaga en geniet optimaal van een welverdiende vakantie in Zuid-Spanje.

Geef jezelf dit kado en boek je favoriete arrangement in het Hamman Al-Andalus Malaga met 10% korting!

Heb je jouw persoonlijke kortingscode al gebruikt? Laat ons weten waarvan je het meeste hebt genoten tijdens je bezoek aan de Arabische baden in Malaga.

Hammam Al-Andalus Malaga: nu met speciale promo code is een artikel dat gaat over Activiteiten in Malaga
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (2)
Loading...
Deel
 •  
 •  
 •  
 •  
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *