Beveiligd betalen


Om het mogelijk te maken om op eenvoudige wijze een beveiligde betaling uit te voeren heeft Landelijk Andalusië ervoor gekozen te werken met Secure Socket Layers (SSL).

Dit is een beveiligingssysteem dat tijdens het online reserveringproces de informatie tussen jou en onze website codeert. Je kunt zien dat de verbinding beveiligd is doordat er tijdens het betalingsproces onderaan de pagina een slotje wordt weergegeven. Op deze manier is het niet mogelijk voor derden om de informatie die wordt uitgewisseld te lezen.

Veilig en eenvoudig betalen

  • Om het mogelijk te maken om op een eenvoudige manier een beveiligde betaling te verrichten is gekozen voor de TPV SIS, van BANCO Sabadell.

  • Gebruik makend van de techniek van Secure Sockets Layer (SSL) wordt gegarandeerd dat je gegevens beschermd zijn gedurende de hele transactie.

  • Op het moment dat je betaald hebt, wordt de reservering bevestigd en gesloten. Hierna ontvang je automatisch een boekingsbevestiging per e-mail.


Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je het team van Landelijk Andalusië bereiken op 0034 633 502 113 of via info@landelijkandalusie.nl. Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur.