Hoe te reserveren


In het linker bovengedeelte van de website www.landelijkandalusie.nl vind je een zoekgedeelte waar je op verschillende manieren kunt zoeken. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op de datum, het aantal personen en de provincie.

Om een gedetailleerder zoekresultaat te krijgen kun je de geavanceerde zoekopties gebruiken. Hier kun je meer specifieke voorkeuren aangeven zoals het hebben van een zwembad, internet, huisdieren toegestaan of airconditioning.

Wanneer je een accommodatie hebt gevonden die aan je voorkeuren voldoet kun je deze als volgt reserveren:

  • Op het moment dat je de aankomst- en verstrekdatum hebt opgegeven kun je de prijs van de accommodatie bekijken in het venster ´Prijs en Beschikbaarheid´. Als de prijs het budget schikt kun je een reserveringsaanvraag doen door op de oranje button ´Aanvraag reservering´ te klikken.

  • Vervolgens zie je een formulier waarop je je contactgegevens kunt invullen en kunt aangeven van wanneer tot wanneer en met hoeveel personen je precies gebruik wilt maken van de accommodatie. Accepteer vervolgens de algemene voorwaarden en de disclaimer en verzend het formulier. Je krijgt een kopie van de reserveringsaanvraag naar je eigen emailadres gestuurd zodat je kunt controleren of de gegevens correct zijn. Het doen van een boekingsaanvraag is uiteraard volledig vrijblijvend.

  • Tijdens kantooruren zul je binnen maximaal 6 uur een antwoord krijgen waarin de beschikbaarheid en de prijs van de accommodatie bevestigd wordt.

  • Als de accommodatie beschikbaar is en je besluit de accommodatie te willen boeken sturen wij je een e-mail met daarin de verschillende betalingsmogelijkheden (bankoverschrijving, creditcard of PayPal).

  • In de e-mail zal worden weergegeven hoeveel de aanbetaling bedraagt en hoeveel het totale bedrag bedraagt. Op het moment dat de aanbetaling is betaald wordt de reservering bevestigd. Je ontvangt van ons een boekingsbevestiging die je mee moet nemen en moet tonen bij aankomst bij de accommodatie. Het resterende bedrag moet in contanten betaald worden op de dag van aankomst.