Waarom boeken bij Landelijk Andalusië?


 • Wij zijn gespecialiseerd in Andalusië.

  Als Spaans bedrijf dat in Málaga gevestigd is kennen wij de regio door en door. Nadat zij meerdere jaren ervaring hebben opgedaan in zowel de Spaanse toeristische sector als in het buitenland hebben de eigenaren besloten om hun liefde voor Andalusië te uiten door een nieuw bedrijf te stichten. Hieruit is Landelijk Andalusië voortgekomen.

  Het team van Landelijk Andalusië kent de regio goed. Hierdoor weten wij precies wat de beste accommodaties op de mooiste plaatsen zijn.

 • De beste prijs. Wij werken direct samen met de eigenaar van de accommodatie.

  Wanneer een huiseigenaar een accommodatie via onze website verhuurt ontvangen wij een bepaald percentage van de huurprijs. De eigenaar van de woning betaalt dus enkel op het moment dat hij daadwerkelijk verhuurt. Bovendien is het zo dat jij op deze manier niks betaalt voor onze service.

  De prijs die wij bieden is tevens een totaalprijs. Dit betekent dat je later niet voor verrassingen komt te staan.

 • Landelijk Andalusië heeft een selectie van de beste accommodaties in Andalusië.

  De eigenaren van onze accommodaties zijn vrijwel altijd Spanjaarden. Hierdoor zijn onze accommodaties volledig op traditionele Andalusische wijze ingericht.

  Het voordeel van het boeken bij Landelijk Andalusië is dat je in een authentieke accommodatie terecht komt die je anders waarschijnlijk niet zou kunnen vinden.

 • De huizen en villa’s worden beheerd door professionele eigenaren.

  Dit zijn eigenaren die ervaring hebben met het verhuren van hun woning. Hierdoor weten zij wat hun gasten graag zien en hebben hier hun aanbod op aangepast.

 • Zekerheid en transparantie. De beschrijving komt volledig overeen met de realiteit.

  Alle accommodaties zijn door een lid van ons team bezichtigd. Hierdoor weten wij precies wat wij aanbieden en is de beschrijving van de accommodatie realistisch.

 • Accommodaties zijn altijd schoon.

  Wij vinden het belangrijk dat je je direct thuis voelt in de accommodatie. Hierom is er altijd een grote schoonmaak in de prijs van de accommodatie inbegrepen. Op deze manier kun je zonder zorgen vertrekken en weet je zeker dat je altijd in een schone accommodatie terecht komt.

 • E-mail en telefooncontact in verschillende talen beschikbaar: Spaans, Engels, Frans en Duits.