Gratis Roamen in Spanje met de voorwaarden van thuis

05 jun
2017
Geactualiseerd op: 20 januari, 2020

Vanaf 15 juni 2017 vervallen de roamingkosten in Europa en kun je genieten van je Nederlandse telefoonabonnement tijdens je vakantie in Spanje.

Al in april 2016, tegelijk met de verhoging van de binnenlandse tarieven voor telefoongesprekken, sms en data, is de EU begonnen met het verlagen van de prijs van internationale dataroaming, oproepen en sms’en. Nu, met ingang van 15 juni, hoef je jezelf helemaal geen zorgen meer te maken over extra roamingkosten in Spanje of speciale internetbundels tijdens je vakantie in Spanje.

Spanje maakt namelijk deel uit het ‘Roam like at Home’ plan van de EU, dat bestaat uit 31 roaming-vrije-landen, de 28 Europese landen en Ijsland, Noorwegen en Liechtenstein.

Europese Unie kaart

Hierdoor betaal je in al deze landen dezelfde tarieven als thuis voor internet, bellen en sms’en.

De EU maakt hiermee een einde aan de buitensporige roamingprijzen en zo blijf je tijdens je vakantie in Spanje gemakkelijk in contact met je geliefden, stuur je kosteloos dat belangrijke SMSje, of deel je vanuit je eigen Nederlandse internetbundel je meest spectaculaire foto’s uit Andalusië, zonder zorgen over onverwachte kosten op je factuur.

De Spaanse toeristenbond verwacht dat meer dan 23 miljoen mensen deze zomer gaan genieten van gratis roamen in Spanje, ben jij er daar één van?

Disclaimer: het nieuwe plan is geldig in heel Europa. Controleer vooraf de specificaties van je huidige plan / abonnement (gesprekken, sms, data) en geniet van dezelfde voorwaarden in het buitenland.

Gratis Roamen in Spanje met de voorwaarden van thuis is een artikel dat gaat over Reistips in Andalusie
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas
Loading...
Deel
  •  
  •  
  •  
  •  
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *