Top 10 Beste Vakantiehuizen aan de Costa del Sol

23 jan
2017
Geactualiseerd op: 11 februari, 2020

Ontdek de beste vakantiehuizen aan de Costa del Sol en maak kennis met dit zonovergoten landschap en haar adembenemende accommodaties.

Ben je benieuwd naar de beste vakantiehuizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan deze selectie met daarin de 10 beste villa’s en vakantiehuizen in dit deel van de provincie Malaga. Boek je favoriet en kom en geniet van een welverdiende en comfortabele vakantie.

Wees gewaarschuwd, de keuze is niet zo eenvoudig als het lijkt!

1. Fabuleus vakantiehuis in de buurt van het strand (Nerja) 

Fabuleus vakantiehuis in de buurt van het strand in Nerja - MAL1298

Deze prachtige accommodatie is een van de beste vakantiehuizen aan de Costa del Sol en eenmaal daar zal het je al snel duidelijk worden waarom.

Allereerst geniet je er van de fascinerende uitzichten over het romantische witte dorpje Frigiliana, de glooiende heuvels van Malaga én de Middellandse Zee.

Eenmaal in huis tref je een interieur waar je jezelf snel thuis zult voelen. De vakantiewoning heeft een frisse en gezellige uitstraling dankzij de lichte muren en de creatieve accenten waardoor je de fantastische sfeer van de omgeving ook binnen zult ervaren.

Bekijk snel meer!

2. Luxe villa met een verbazingwekkend uitzicht (Montecorto)

Luxe villa met een verbazingwekkend uitzicht in Montecorto - MAL2739

Alleen al voor het uitzicht vanaf deze locatie zou je een moord plegen. Daarnaast kun je hier genieten van een ruim en modern interieur dat bovendien goed past bij het riante buitengedeelte vanaf waar je een adembenemende uitzicht hebt over de Middellandse Zee en het witte dorpje Frigiliana. Dankzij de gezellige terrassen en het beschutte zwembad dat is voorzien van comfortabele ligstoelen, vormt dit vakantiehuis het perfecte decor voor een ontspannen droomvakantie.

3. Vakantiehuis met uitzicht op zee (Torrox) 

Vakantiehuis met uitzicht op zee in Torrox (Malaga) - MAL1518

Het meest opvallende kenmerk van dit vakantiehuis is vast en zeker haar uitzicht over de Middellandse Zee en de heuvels die stad Torrox omringen. In je privé-zwembad geniet je van een heerlijk verfrissende duik, terwijl de zon en de prachtige omgeving je gegarandeerd zullen voorzien van een fikse dosis nieuwe energie.

In het huis zelf zal je aan niets ontbreken en ze wacht op jou zodat je het zelf kunt ontdekken.

4. Modern vakantiehuis met privé zwembad (Torrox)

Modern vakantiehuis met privé zwembad in Torrox - MAL1278

Dit moderne vakantiehuis is de ideale plek als je echt op zoek bent naar rust en ontspanning. Om deze reden dankt ze haar uitverkiezing in onze selectie van de beste vakantiehuizen aan Costa del Sol.

Je zult er eindeloos willen genieten van je privézwembad en de outdoor eetgedeeltes, waar je geniet van een heerlijk maaltijd terwijl je wordt omringd door de meest spectaculaire uitzichten die je ooit hebt gezien.

In het vakantiehuis zelfs zal het je bovendien aan niets ontbreken. Het is ruim en modern ingericht en het voorziet haar gasten van een gezellige en charmante sfeer die garant staat onvergetelijke tijd samen.

5. Geweldige villa met een riant buitenterras (Coin)

Geweldige villa met een buitenterras in Coín - MAL1784

Het interieur van deze villa is simpelweg onverslaanbaar. Het wordt gekenmerkt door een moderne inrichting, met hoge plafonds met houten balken en dankzij de grote ramen geniet door heel het woongedeelte van een prachtige lichtinval.

Dankzij de aanwezigheid van de 3 aparte slaapkamers kun je hier bovendien met maximaal 6 personen tegelijkertijd verblijven. Ook biedt het haar gasten een geweldig buitenterras dat is voorzien van een privézwembad en waar je heerlijk kunt zonnebaden op de comfortabele ligstoelen, terwijl je geniet van het schilderachtige Andalusische berglandschap. Klinkt niet verkeerd toch? Ontdek snel de fotos en lees meer over de aanwezige faciliteiten!

6. Rustige villa met verbazingwekkende omgevingen (Alhaurín el Grande)

Rustige villa met verbazingwekkende omgevingen in Alhaurín el Grande - MAL1947

Nadat je deze villa hebt gezien weet je meteen waarom we hem hebben opgenomen in deze top 10 beste vakantiehuizen aan de Costa del Sol. Het heeft alles om jullie te laten genieten van een onbezorgde vakantie en eenmaal wil je er nooit meer weg.

Zo tref je hier onder andere een privé zwembad, meerdere pergolas, een knus interieur, comfortabele ligstoelen en een gezellige veranda. Wil je nog meer weten? Neem dan nu snel een kijkje!

7. Gezellig vakantiehuis met prachtige panoramas (Torrox)

Gezellig vakantiehuis met prachtige panoramas in Torrox - MAL1287

Dit statige vakantiehuis is gelegen op een heuveltop waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over de Middellandse Zee, het stadje Torrox en de haar omringende bergen. Vanuit haar moderne en kleurrijke interieur heb je toegang tot de ruime glazen veranda, waar je heerlijk kunt ontspannen op de comfortabele sofa’s of even actief bezig kunt zijn op de aanwezige hometrainer.

Via de veranda kom je vervolgens op het buitenterras, waar je de beschikking hebt over een privézwembad en een barbecue gedeelte, zodat je perfect samen kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Kortom je hebt hier volop keuze en het slechts aan jou om te kiezen hoe je van dit bijzondere vakantiehuis wilt gaan genieten.

8. Typisch Andalusisch vakantiehuis (Guaro)

Typisch Andalusisch vakantiehuis in Guaro - MAL1048

Het pittoreske interieur van dit vakantiehuis vind je alleen terug in de typische Andalusische vakantiehuizen. De woning combineert haar landelijke karakter met moderne accenten en het buitengedeelte is voorzien van een weelderig begroeide tuin.

Aan het zwembad, dat beschut ligt tussen de bomen en de geurende bloesems, beleef je vast en zeker de meest heerlijke momenten.

Ontdek snel meer over dit paradijsje op aarde gelegen in het hart van de Costa del Sol.

9. Pittoresk vakantiehuis aan de Costa del Sol (Competa)

Pittoresk vakantiehuis aan de Costa del Sol in Competa - MAL0589

Je zult je ogen niet geloven als je ontdekt wat er verborgen ligt achter de witte muren van deze parmantige vakantiewoning. Het uitnodigende zwembad is de beste plek om te genieten van de geboden uitzichten en zodra je de woning betreedt zul je verbaasd staan over de ruime en gezellige woonkamer. De warme inrichting, houten balken op het plafond en de uiterst comfortabele slaapkamers vormen de kersen op de taart van dit fantastische vakantiehuis. Dit is de perfecte plek voor een welverdiende vakantie.

10. Statig vakantiehuis met uitzicht op de bergen (Alcaucin)

Vakantiehuis aan de Costa del Sol in Alcaucín, Malaga

Het uitzicht van dit vakantiehuis strekt zich uit over het glooiende berglandschap van Axarquía en aan de horizon ontdek je de Middellandse Zee. Welk uitzicht je ook verkiest, je kunt van beide genieten terwijl je comfortabel ligt te zonnen op een van de ligstoelen op het terras of terwijl je een duik neemt in je privézwembad.

Binnen in de woning geniet je dankzij de warme en gezellige uitstraling van een heerlijk ontspannen tijd samen. Kom je hier in de winter dan zorgt de romantische open haard ervoor dat je ook in dit seizoen lekker warm zult blijven. En heb een huisdier, neem die dan gezellig mee, want ook onze trouwe viervoeters verdienen een vakantie!

Ontdek nog meer vakantiehuizen aan Costa del Sol

Tot zover onze Top 10 Beste Vakantiehuizen aan de Costa del Sol. Wil je nog meer accommodaties bekijken, ontdek dan onze bredere selectie van vakantiehuizen aan de Costa del Sol door hier te klikken.

Droom weg bij het zien van deze Top 10 Beste Vakantiehuizen aan de Costa del Sol en boek eenvoudig en snel je favoriete accommodatie online!

Heb je jullie perfecte vakantiehuis gevonden en ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie aan de Costa del Sol? Laat het ons hieronder weten en deel je verwachtingen met je medereizigers.

Top 10 Beste Vakantiehuizen aan de Costa del Sol is een artikel dat gaat over Top Accommodaties in Malaga
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (2)
Loading...
Deel
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *