Goedkoop vliegen naar Sevilla – Andalusië

02 feb
2016
Geactualiseerd op: 9 maart, 2020

Andalusië is dankzij servicegerichte luchthavens en goedkope luchtvaartmaatschappijen zeer toegankelijk en rechtstreeks verbonden met de rest van Spanje en Europa.

Pablo Picasso Airport in Malaga is de grootste en waarschijnlijk ook de meest bekende luchthaven van Andalusië, maar ook diverse andere Andalusische steden beschikken over een uitstekende luchthaven. Onder hen vind je San Pablo Airport, de luchthaven van Sevilla.

San Pablo Airport Sevilla

San Pablo Airport is slechts de op dertien na grootste luchthaven van Spanje, maar toch bezet het na Malaga de tweede plaats in Andalusië, als het gaat om het aantal vervoerde passagiers per jaar. Deze groei kwam vooral op gang vanaf 1992, toen de World Expo hier plaatsvond en ruim eenenveertig miljoen mensen de hoofdstad van Andalusië bezochten.

Directe vluchten naar Sevilla vanuit: het Verenigd Koninkrijk en Ierland

Er gaan vanuit hier niet veel directe vluchten naar Sevilla, en de meeste van deze routes worden verzorgd door Ryanair. Vanaf een van de belangrijkste luchthavens van Londen, Londen Gatwick, kun je ook met Easyjet en Vueling.com direct op Sevilla vliegen.

Directe vluchten naar Sevilla vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland - Ruralidays

Directe vluchten naar Sevilla vanuit: Frankrijk en België

San Pablo Airport is rechtstreeks verbonden met Frankrijk en België. De meeste belangrijke steden met een direct verbinding zijn Lyon, Nantes en Toulouse.

Ook vanuit Parijs en Brussel zijn er rechtstreekse vluchten dankzij Ryanair, Vueling en Transavia. Vanaf deze twee steden kun je vier tot zeven keer per week, afhankelijk van het seizoen, een directe vlucht boeken naar Sevilla.

Directe vluchten naar Sevilla vanuit Frankrijk en België - Ruralidays

Direct vluchten naar Sevilla vanuit: Nederland, Duitsland en Zwitserland

Vanuit Nederland, Duitsland en Zwitserland kun je direct naar Sevilla vliegen. Een aantal goedkope luchtvaartmaatschappijen bieden directe vluchten vanaf Amsterdam, Frankfurt en Geneve. En sinds 27 maart 2016 biedt Transavia Holland tevens nieuwe rechtstreekse vluchten vanaf München.

Direct vluchten naar Sevilla vanuit Nederland, Duitsland en Zwitserland - Ruralidays

Indirecte vluchten

Daarnaast zijn er ook nog indirecte luchtverbindingen met Sevilla. Zowel de prijsvechters Ryanair, Vueling en Transavia, als de reguliere aanbieders, bieden indirecte vluchten van en naar Sevilla. Kun je geen rechtstreeks vlucht vinden, neem dan eens een kijkje bij nationale luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Iberia en Brussels Airlines.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare vluchten bezoek je de officiële website van Sevilla Airport.

Accommodaties in Sevilla

Ben je nog op zoek naar een geschikte accommodatie in Sevilla? Ontdek dan de beste vakantiehuizen in Sevilla en geniet van een zorgeloze en comfortabele vakantie.

Ben je benieuwd hoe je rechtstreeks kunt vliegen naar andere steden in Andalusië?

Neem dan snel nog eens een kijkje! We houden je regelmatig op de hoogte over hoe andere Spaanse steden in Andalusië verbonden zijn met de rest van Europa.

Goedkoop vliegen naar Sevilla - Andalusië is een artikel dat gaat over Reisgids in Sevilla
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (2)
Loading...
Deel
  •  
  •  
  •  
  •  
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *