Hoe reis je vanaf vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum?

09 nov
2016
Geactualiseerd op: 20 januari, 2020

Wil je weten hoe je vanaf vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum kunt reizen, lees dan verder. Ontdek de beste, snelste en meest comfortabele mogelijkheden.

Het vliegveld ligt op zo‘n 10 kilometer van de stad en er zijn verschillende manieren om vanaf San Pablo, het vliegveld Sevilla, naar het centrum van Sevilla te reizen en visa versa.   

Kom mee en ontdek alle opties!

Met de bus van vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum

Bus EA brengt je direct van vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum en visa versa. Vanaf het vliegveld vertrekt deze bus iedere 20/25 minuten vanaf 5.20 uur tot 01.15 uur.

Vanaf Sevilla centrum naar het vliegveld van Sevilla vertrekt de eerste Bus AE om 4.30 uur en de laatste om 00.30 uur. De hele route duurt ongeveer 35 minuten en loopt van het vliegveld tot de laatste halte op Plaza de Armas.

Een enkeltje kost 4€ per persoon en een dagretour 6€. Je kunt dit ticket direct bij de buschauffeur kopen.

Voor het centrum stap je uit  bij Avenida Carlos V en deze bus daarnaast stopt ook bij het treinstation Sevilla Santa Justa.

met de bus van vliegveld sevilla naar sevilla centrum

Met de Taxi van het vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum

Voor een comfortabel reis van het vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum kun je natuurlijk ook de taxi nemen. De prijzen van deze rit variëren tussen de 22€ en 31€ en dit is afhankelijk van wanneer je gebruik maakt van de taxi. Je vindt de Taxistandplaats direct buiten het vliegveld van Sevilla.

Vliegveld Sevilla

Met de auto van vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum

Wil je zelf ervaren hoe het is om een auto te besturen in Sevilla, huur dan een auto direct buiten de aankomsthal van vliegveld Sevilla. Hier vind je tal van verhuurmaatschappijen waar je terecht kunt voor een auto.

Eenmaal in bezit van de auto weet dan dat het vliegveld dichtbij de A4 ligt, de snelweg die Sevilla verbindt met Madrid. Neem op het vliegveld eerst de afslag aan je linkerkant, degene met nummer 533.  Deze brengt je naar de snelweg A4.

Voor het centrum van Sevilla neem je vervolgens op de A4 de afslag met nummer 5367; Sevilla Centro Ciudad. In het geval je vanaf het centrum naar het vliegveld reist (van Sevilla centrum naar vliegveld Sevilla), neem dan de Avenida de Kansas City richting Carretera de Carmona. Volg de borden E-5 / A-4/ Aeropuerto en neem daarna de afslag bij nummer 533.

Accommodatie en vakantiehuizen in Sevilla

Geniet optimaal van je verblijf in de hoofdstad van Andalusië dankzij deze selectie van de beste villa‘s en vakantiehuizen in Sevilla. Zoek en boek jullie favoriet en laat de voorpret alvast beginnen!  Mis dit niet!

Dit zijn de beste, snelste en goedkoopste manieren om vanaf vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum te reizen.

Kom snel terug want er volgen nog veel meer tips over hoe je tijd en geld kunt besparen tijdens je reizen door het zonnige Andalusië.

Vond je deze informatie nuttig? Laat het ons weten en vertel wat jouw favoriete manier van reizen is. Laat hiervoor hieronder je reactie achter!

Hoe reis je vanaf vliegveld Sevilla naar Sevilla centrum? is een artikel dat gaat over Reisgids in Sevilla
Beoordeel
1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (28)
Loading...
Deel
Geef je mening (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *